Home Visie Websiteconsultancy Multimedia Bedrijf Portfolio Contact Spotlight
Startseite Visie Praktijkvoorbeeld

Visie


Project PraktijkvoorbeeldPraktijkvoorbeeld

Na het leggen van het contact komen wij bij u langs voor een inventarisatiegesprek. Hier nemen wij de tijd voor. Het is belangrijk voor beide partijen om goed in beeld te krijgen wat de opdracht gaat inhouden. Niet alleen qua inhoud, maar ook de uitstraling, de visie, de kleurstelling, alles komt aan bod. Ook zaken als 'wie levert het beeldmateriaal en de tekst'?

U ontvangt binnen zeven werkdagen een offerte met een duidelijke beschrijving van de werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Na acceptatie van de offerte wordt de opdracht vertaald naar een contract. Tijdens het proces van bouwen en testen wordt er volgens een onderling afgesproken schema contact gehouden over de vorderingen van het traject, hetgeen natuurlijk aan het eind wordt vertaald naar het 'live gaan' van de website.

Ook nazorg behoort uiteraard tot het pakket. Het kan niet zo zijn dat als de website eenmaal op internet bekeken kan worden, dat het werk dan gedaan is. Het is een groot misverstand dat als een site klaar is, dat er dan niets meer hoeft te gebeuren. Ook een site behoeft onderhoud. De een wat meer dan de ander. Ook dit wordt allemaal contractueel vastgelegd.